“Det är mycket på jobbet” gav mig ångest idag. Jag är inte helt säker på varför, eller om det alls är relaterat till arbetsplatsen. Knutar i magen var det i alla fall. Det är nån form av förändring på g som vi får mer information om imorrn. Jag kanske inte vill ha den? Vad är det som är så farligt med det nu då? Jag är inte säker på att det är det som gör att det blir ångest.

Om det är det jag har ångest över är det definitivt något annat som orsakar att jag inte kan hantera en sån liten grej.

Jag läste eventuellt ett mail fel också. Ångest igen. Som om det spelade jättestor roll? Om jag svarade på något annat än det som efterfrågades får väl personen som skickade mailet till mig säga till… skulle det vara så farligt?

Gah.

Eventuellt är det dags att sluta ha juluppehåll från Vidde Webb också. Varför vill jag inte kasta mig över det?

Varför satt jag hela helgen och programmerade på ett gammalt webbspel? … för att det var kul, antagligen.

Imorgon ska jag, eller så ska jag inte, försöka klättra uppför en vägg. Jag är inte bra på det. Jag har inte rätt byxor. Eller skor. Och så skulle det kunna gå ännu sämre än förra gången. Jag vill inte, för jag kan misslyckas!

Nu behöver jag titta på minst ett avsnitt Bones och äta upp resten av chokladen jag har här. Det är sant! Jag måste. Det står säkert i någon lagbok någonstans, eller så är det en naturlag.