Ja, så nu vet vi.

How will I die?

Your Result: You will be murdered.
 

This doesn’t guarantee pain and suffering, but it will be at the hands of another. Perhaps the vile deeds of a past life will attribute to this horrific demise. Do not fear murder. There is a rare epiphany that comes from this type of death. You will see it in the last moments.

You will die while having sex.
 
You will die in a nuclear holocaust.
 
You will die from a terminal illness.
 
You will die while saving someone’s life.
 
You will die in a car accident.
 
You will die in your sleep.
 
You will die of boredom.
 
How will I die?
Quiz Created on GoToQuiz

Om det är du som tänker mörda mig så är du på min lista nu. Ni vet, listan över folk man inte gillar. Möjligen ska man vara icke-snäll mot folk på listan, men jag vet inte om det kanske skulle kunna trigga just den där mördar-grejen. Möjligen under sex medan ett kärnkraftverk pajjar i närheten. Ni vet, en vanlig måndag…