Ännu en månad, mer pengar. Denna månad fick jag “bara” €4,55. Men vet ni vad? Jag är så tacksam i alla fall! Här är som vanligt topp-inkomsterna.

Sak:Klick:Inkomst:
Sanningen som jag ser den6€1,51
Storybook.se2€0,32
Alla älskar dig2€0,16
Första dagen överlevd2€0,12
Bytt hårfärg2€0,11

Det är helt tydligt att ni gillar min blogg allra mest, men två personer har minsann flattrat Storybook också! Det är spännande med tanke på att den siten fortfarande ligger i beta, och bara går att komma åt genom att läsa detta blogginlägg. Ok, helt hemligt kanske det inte är, men lite kul tycker jag att det är ändå.

Oseriös.net vann ju med flera miljoner procent över Storybook.se när jag frågade Facebook vad som var mest önskvärt att jag la ner energi på (Storybook fick inga röster), och tre är fortfarande mer än två, men borde man låta pengarna styra…? Det är ju inte så mycket pengar det rör sig om, men ändå!

En rolig grej den här månaden var att Flattr samarbetade med Bredbandsbolaget och gav 150 kronor att flattra för till de som först skrev upp sig. Jag hoppas det gav många nya flattrare. Det är precis så enkelt att flattra som det antagligen var tänkt från början, och nu gäller det bara att alla ska se fördelarna.

Flattrar du än?