Storybook.se – Testare önskas

Som vissa av er redan vet (speciellt alla ni som gÄtt in pÄ den engelska versionen av denna sida, eller pÄ min YouTube-kanal) har jag ett projekt som nÀstan Àr klart. Det Àr rÀtt ovanligt för att vara mig, jag Àr starter/shaper för er som lÀst Belbin. För min del verkar det innebÀra att jag startar projekt mest för att se om jag kan, och nÀr jag Àr nÀstan klar eller halvvÀgs vet jag att jag kan, och dÄ Àr det inte roligt lÀngre. Jag har redan vunnit.

Under 2011 har jag planerat att faktiskt Àgna mig Ät saker som startats tidigare och förpassats till virtuella skrivbordslÄdor av just den orsaken.

Storybook.se var först ut, och att Àgna sig Ät en och samma sak under en mÄnads tid var visst precis vad som behövdes för att fÀrdigstÀlla det hela!

NÄja, fÀrdigt blir vÀl ingenting nÄgonsin, men nu Àr den dÀr i alla fall. Bara att testa!

Address: http://storybook.se/
AnvÀndarnamn: test
Lösenord: 2yf8zp

Tryck pĂ„ fliken ”Feedback” för att berĂ€tta vad som Ă€r helt hemskt, helt underbart eller nĂ„got du vill Ă€ndra pĂ„.

Jag tĂ€nker inte förklara mer ingĂ„ende vad du ska göra pĂ„ sidan, för jag hoppas att man förstĂ„r det nĂ€r man kommer dit. Om man inte gör det, skriv det! För dĂ„ har jag mer jobb att göra…

Ha sÄ skoj nu! :)

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.