Som vissa av er redan vet (speciellt alla ni som gått in på den engelska versionen av denna sida, eller på min YouTube-kanal) har jag ett projekt som nästan är klart. Det är rätt ovanligt för att vara mig, jag är starter/shaper för er som läst Belbin. För min del verkar det innebära att jag startar projekt mest för att se om jag kan, och när jag är nästan klar eller halvvägs vet jag att jag kan, och då är det inte roligt längre. Jag har redan vunnit.

Under 2011 har jag planerat att faktiskt ägna mig åt saker som startats tidigare och förpassats till virtuella skrivbordslådor av just den orsaken.

Storybook.se var först ut, och att ägna sig åt en och samma sak under en månads tid var visst precis vad som behövdes för att färdigställa det hela!

Nåja, färdigt blir väl ingenting någonsin, men nu är den där i alla fall. Bara att testa!

Address: http://storybook.se/
Användarnamn: test
Lösenord: 2yf8zp

Tryck på fliken “Feedback” för att berätta vad som är helt hemskt, helt underbart eller något du vill ändra på.

Jag tänker inte förklara mer ingående vad du ska göra på sidan, för jag hoppas att man förstår det när man kommer dit. Om man inte gör det, skriv det! För då har jag mer jobb att göra…

Ha så skoj nu! 🙂