Eftersom jag har träffat Amanda Brihed (bild till vänster härifrån) har jag naturligtvis fått höra om att vi i vårt upplysta land Sverige fortfarande tvångssteriliserar människor. Vill man byta kön behöver man också göra sig av med alla möjligheter till att få barn. Det är olagligt att spara nedfrysta ägg eller sperma vid könsbyte.

Jag kunde inte riktigt ta in det Amanda berättade över en öl i Västerås den där kvällen. Jag hörde orden, men min hjärna ville inte riktigt. Till slut gick det upp för mig att sådant händer. Fortfarande. Här.

Det var hemskt och vidrigt att inse det. Tänk då på hur hemskt och vidrigt det måste vara att vara den som faller offer för denna idioti!

Någon ställde frågan till Ebba Busch (bild till höger härifrån) på H12 under Almedalensveckan. Hur ställde hon sig till detta med tvångssterilisering? Jag tänkte att oj, nu blir det jobbigt för henne. Inte i min vildaste fantasi kunde jag nämligen tro på att någon politiker inte ens skämdes över att sådant händer i vårt land.

Men jo, Busch satt kvar på pallen, rak i ryggen, och berättade utan omsvep att hon inte kunde förstå varför en person som valt att byta från det ena könet till det andra skulle ha rätt att behålla somliga delar. Det skulle ju bli förvirrande. Vilket kön skulle de ha då?

Jag plockade upp min haka från golvet och försökte avhålla mig från att ställa mig upp och säga dumheter. Sömnbrist och raseri är sällan en god kombination för min vältalighet. Det händer, men jag kände att detta inte var ett av de tillfällena. Jag riskerade till exempel att kalla henne för tragisk, förvirrad och trångsynt. Hoppsan, nu gjorde jag det visst på bloggen istället. So sue me. Det förstås hända att hon hjärntvättats eller tvingats följa partilinjen. Det är ungefär lika tragiskt i och för sig…

Nu läser jag att RFSL ger upp på samtal med KD eftersom de är så trångsynta. Kanske lika bra, men är det inte lite synd att ge upp?

Thomas Beatie har fött en dotter

Personligen anser jag att man har rätt till sin egen kropp. Om folk vill vara gravida ska de få vara det. Jag skiter fortfarande fullständigt i vad folk har mellan benen. Det är liksom deras egen ensak. Och möjligen deras partners. 😉

(bilden till vänster kommer härifrån)

Poängen är att folk är alldeles för könsfixerade. Vad gör det egentligen om vi har människor som liksom inte stämmer in i normen för de kön som finns? Sådana personer finns förresten redan, så varför ska vi bry oss om grunkorna de har mellan benen?