Västerås-piraterna brukar kallas "De galna hamstrarna". Nu gör de Parley!

Någonting av det roligaste som finns är att träffa en massa pirater och tillsammans jobba fram vår politik eller annat som är intressant för stunden. Att träffas öga mot öga gör att samtalen flyter så mycket snabbare och effektivare än om allt ska sägas genom text på internet. Dessutom är det trevligt att kunna krama den som sagt bra saker, tycker jag.

 

Jag letade just fram alla länkar man behöver för att skaffa sig information om Parley i Västerås i sommar. Man läser om det på Anders blogg och följer instruktionerna för att anmäla sig. Därefter tar man med fördel sig vidare till Facebook-eventet (om man har facebook, man måste inte) och bjuder in folk dit.

Jag anmälde mig och bjöd in ett gäng som jag hoppades var intresserade. Har du inte fått en inbjudan? Bjud in dig själv! Missa inte sommarens viktigaste pirat-händelse!

Såhär skriver Anders på sin blogg om tillställningen:

På Piratpartiets vårmöte motionerades det friskt om ett utvidgat principprogram för Piratpartiet. Frågor om energipolitik, vård, skola och omsorg fick mer än en motion. Framtidens piratpolitik är därmed ämnet för vårt heta sommarparley i Västerås där vi kommer diskutera de viktiga frågorna. Mötet blir en avstamp till att ta fram vårt partiprogram partiet kommer gå till val med ödesåret 2014 då det är val till EU-parlamentet, riksdagen, landsting och kommuner.

EDIT: Nu finns det ett blogginlägg på Västmanlands-bloggen också.
Andra bloggar om detta:
Anne Kekki – Träffas och prata om Framtidens kunskapssamhälle och kul tillsammans