Jag har inte läst Game of Thrones-böckerna. Nu när jag ser serien fattar jag varför jag borde ha gjort det, men jag har varit så dålig på att läsa böcker på senare år. Det gör inte så mycket. Jag tillgodogör mig massor av kultur i alla fall. Serier, filmer, musik och ljudböcker. Men sitta ner och läsa? Vem har tid med sådant?

På grund av att jag inte läst böckerna är jag nu när serien är så fantastiskt bra helt livrädd för att någon ska spoila. Därför är detta twitterflöde inte speciellt väl avläst av mig. Jag litar inte på folk. De kanske berättar mer än vad de ska!

Nu fick jag ändå syn på denna lilla artikel om den coola tjejen Maisie Williams, som spelar Arya. Hon blev min favoritkaraktär nästan omedelbart i första avsnittet. Det går inte riktigt att beskriva varför, men hon var så trotsig och visste vad hon ville och vägrade finna sig i att världen inte var gjord enligt hennes synsätt.

Av det lilla jag hört är Maisie inte helt olik till sättet. Det kanske är helt fel, men jag tänker välja att tro det i så fall. Hon är min nya idol. Hon får bo på min idol-hylla tillsammans med Hermione och Starbuck.