Någon gång ska jag lära mig hur man gör det. Går och lägger sig i tid när det finns internet. Sitter och stirrar på skypen som att lösningen på alla världsproblem plötsligt ska uppenbara sig där. Inte helt osannolikt iofs, eftersom jag sitter och följer piraternas intressanta diskussioner…

Ikväll har jag iofs suttit och tittat mera på min fina lägenhet i skenet av stearinljus och i sällskap med min trevliga granne. Det kommer bli bra att bo där. Bara jag får tid att flytta in. Och om jag utnyttjar den tiden istället för att sitta på golvet och le som en hög fjortis.

I helgen ska jag dock göra precis det som jag borde gjort för länge sen. Jag ska skita i allting och sätta mig i en snöig och förhoppningsvis solig skidbacke och slappna av!

Jag har stressat runt alldeles för mycket på sistone. Jag vet inte om jag fått så mycket gjort, men jag har stressat över allt jag inte gjort. Vilket naturligtvis blockerar mig att göra det jag vill få gjort.

Ni kommer inte se röken av mig, hoppas jag. Kanske skickar jag lite mess till bloggy så att ni vet hur bra jag har det… =)