Själv satt jag i Jokkmokk och bloggade och skrev på forum. För hundra år sedan innan internet fanns hade jag bara suttit i Jokkmokk och läst i tidningarna om saker jag inte tyckte om. Internet gav mig en röst som hördes hela vägen upp i Piratpartiets partiledning.

På liknande sätt har Piratpartiet sett Ellen Söderberg. Hon fyller 18 tre dagar före valet, vilket gör henne till yngsta kandidaten till EU-parlamentet någonsin.

Jag har haft förmånen att träffa Ellen i helgen, och jag blev omedelbart imponerad av henne. Hon är kunnig, påläst och kan prata för sig.

Jag är glad att partiet kunde hitta henne och lyfta fram henne. Det hade ju inte varit lätt att synas i något av de andra partierna där information om vem som sagt vad kanske inte alls kommuniceras hela vägen fram till hela partiet, och om det sker så sker det mycket långsammare.

Tänk om man inte hade vågat säga vad man tycker på internet? Tänk om internet blivit avstängt på grund av att de som inte förstår den nya världen stängt vår nya fantastisk kommunikationskanal?

Företag och politiker måste anpassa sig till den nya verklighet vi lever i. Vi ska bygga det nya kunskapssamhället tillsammans. Rösta på piratpartiet så hjälper du till!