Här hade jag tänkt skriva en post om det orimliga i att tycka att bibliotek med gratis utlång av böcker ska vara lagligt, medan fri spridning av musik ska vara olaglig. Detta med anledning av vad Lars Leijonborg sa i partiledarutfrågningen på svt. Där sa han nämligen att biblioteken är viktiga för den fria kulturspridningen.

För att skriva detta inlägg tänkte jag dock läsa på lite om vad folkpartiet tycker om kultur och spridningen därav. Jag började här och följde länken hit.

Nu är jag mest förvirrad. Det var nämligen det luddigaste jag läst på länge. Jag antar att det är fp’s strategi; svamla runt tills dina åhörare är förvirrade och använd tillräckligt många meningar för att det nästan ska låta som om du är på deras sida. Jag tror man kan tolka det lite som man vill, men jag tolkar det som att de vill gå någon slags mellanväg och helst inte ta ställning alls.

För övrigt har jag nu skjutsat ett gäng valsedlar till Vuollerim, så alla pirater där ska kunna rösta på ett parti som vågar ta ställning!

Tags: