2 reaktioner på ”What the fuss is all about”

  1. BAHAHAHAH!

    Har inte sett alla dom där, men Okey.

    Passa dig dock, dom tenderar ju och vara militanta så kolla din post noga och öppna inget som är frankerat i ”islamistan”

  2. Hehe… Nej, jag ska akta mig. Men jag kräver att folk som du och jag har rätt att se vad alla bråkar om. Vi har tryckfrihet, och det är den jag månar om. Jag kanske inte skiter fullständigt i islam som religion, men i det här fallet är jag bara upprörd över att nagon öht anser sig ha rätt att tysta oss, för att vi belyser ett problem som av allt att döma är verkligt (varför annars bli så upprörd?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.