Varje dag den här veckan och förra har jag sagt det på kvällen: “En sån dag!”

Det är från pistvakt, där Olle på kvällen alltid säger så. “… En sån där dag man minns och kommer ihåg.”

Jag känner liksom att det har hänt så mycket varje dag. Antingen har jag gjort saker som är osedvanligt trevliga, eller så saker som varit jobbiga. Eller saker som jag lärt mig av. Många dagar alltihop.

Men sedan i måndags är det liksom mest trevligheter och utvecklande saker som hänt. I måndags hade jag sista mötet med HR om varför jag ville sluta. Det var skitjobbigt, men skönt att ha det. Så fick jag säga det jag valde att säga. Som ett avslut, liksom. Ja, det kommer vara avtackning och julbord sen med. Så det blir mera avslutning. Kan behövas flera avslut. På olika aspekter liksom.

Det var nämligen inte alldeles lätt att bestämma sig, men till sist bara visste jag att det var rätt väg att gå, och att tillfället var rätt. 13 år, liksom. Vilken resa! ❤️ Så fina människor jag blivit vän med och mött!

Idag for vi till Jumpyard igen. Rekommenderas. Roligt träningspass och man blir garanterat svettig! Jag hoppade tex ner från en avsats mer bland skumkuber. Och försvann! Sen ska man vända sig rätt och kravla sig ut. Det är jättejobbigt! Men så himla roligt. Tänk att jag vågade slänga mig ut där…

Man kan kasta basketboll också

Jag och Yosh övade på volter och försökte imponera på barnet. Det gick väl sådär. Imponerandet alltså. Volterna var säkerligen supertjusiga!

Imorse testade jag att sätta upp ett cron med rsync som kopierar över filer från en server till en annan. Ska kolla så jag sätter rätt flagga för symlänkar, bara, sen kan jag nog våga mig på att kopiera lite mer riktigt data. Ska bara säkerhetskopiera allt manuellt en extra gång först ifall jag gör något märkligt misstag som servermänniskorna runt mig skrämt upp mig med! 😂