Jag tänkte utvärdera mitt novemberprojekt men nöjer mig med att det fungerade bra trots att jag inte faktiskt bloggade precis varje dag.

Jag började tänka mer på att blogga och livet blev mer dokumenterat.

Jag återfick det där gamla huvudbloggandet. Det när man typ tänker en text i syfte att skriva den på bloggen senare. Och så blir man lite störd över att det inte hanns fås ner i ett blogginlägg. För att man har flera sådana tankar om dagen och helt enkelt inte bloggar lika mycket som man tänker.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men tankarna får lite mer struktur, så antagligen är det bra.

Jag kände att jag kanske borde bloggat mer politiskt. Dokumentera mer vad som händer med vårt land nu. Men borde är så tråkigt och det är ju inte som att det inte skrivs…

Ok, nu kanske det blev någon slags utvärdering i alla fall.

image

Jag fick en kotte. Den luktar kåda. Jag gillar.