export as text
Jag kan ibland bli väldigt inspirerad av att ta bilder i Sims och skriva en historia runt samtidigt som jag spelar. På Storybook.se eftersom det inte finns någon dagboksfunktion i senare versioner än sims 2. Där finns ju även historier skrivna med andra bilder. Man kan ju använda vilka bilder som helst, eller kanske strunta helt i bilder!

Eftersom NaNoWriMo pågår nu, ni vet där man ska skriva 50000 ord på en månad, började jag fundera på hur många ord jag skrivit på min senaste historia egentligen. Den är väldigt amatörmässigt skriven och därför inte publik. Man kan göra så. Hålla det hemligt så.

Av den anledningen byggde jag in en länk för hämta orden i en textfil. Se bilden ovan. Det visade sig att jag slängt ihop 3000 ord. Typ två Nano-dagar. Men om jag inte hade varit sjuk och verkligen gått in för det skulle jag kanske till och med varit i fas.

Så om du är som jag, skapa konto på Storybook.se och börja skriv! 🙂