Idag fick Idun äta lite smörgåsrån medan jag åt middag. Min pasta var inget god, tydligen, men smörgåsrån är tydligen det bästa sedan skivat bröd… Eller hur man säger.

image

Hon är så duktig tjej, som kan sitta och veva runt bland rånen på det där viset. BVC – Åsa sa att det är som ett litet träningspass att sitta i stolen, så det får ske lite varje dag så sitter hon nog snart. Om ett par månader, eller när de nu sitter. 5-månadersbebisarna i föräldragruppen sitter ju inte än, och Idun är ju bara strax över fyra månader.

Jag vet förresten inte om hon får i sig av rånen. Det ser mest ut som att hon kladdar med dem. Hur lätt är det när man inte har tänder, liksom?

Det är ju meningen att hon ska få smaksensationer nu. Det är bara lite mat på fingret, så ett helt rån kanske är för mycket. Eller så är det precis lagom eftersom hon knapp får i sig något. Hon verkar ju gilla det i alla fall!

Efter “maten” var det flasktajm. Snart håller hon nog i flaskan riktigt stadigt!

image