Kirsi tipsade om en app häromdagen. Secret of happiness hette den. Jag håller på och provar den, och det känns som att det fungerar.

Varje morgon vill den att jag skriver 3 saker jag är tacksam för och en sak jag vill klara av under dagen.

På kvällen ska man skriva en sak som hänt som man är glad över.

Imorse var det knepigt. Jag har fått en liten förkylning och ryggen bråkade med mig hela natten. Dessutom var jag kissnödig heeela tiden, så jag vaknade trött och med huvudvärk. Så jag klämde in Alvedon på listan över saker jag var tacksam för. För man är ju privilegerad som har värktabletter i väskan.

Jag antar att det är sånt appen ska träna en i att tänka. Att se “the silver lining”…

Nu tycker jag väl att jag redan är rätt bra på det just nu, men jag vet att jag inte alltid är det.

Vi får se vad jag tycker om en månad om denna app!