Bilden hämtades härifrån.

Jag har ju tidigare varit lite skeptisk mot den där gruppen som kallar sig Anonymous. Jag har tyckt att det varit tveksamt att gå på demonstrationer anordnade av Piratpartiet när det har varit folk i sådana masker där. Jag har också vid minst ett tillfälle uttalat att DDOS-attacker är terrorism. Hot om attack, och sedan utförande som åsamkar skada. Jag ser inte den principiella skillnaden mot diverse “traditionella” terrorister som bombar saker. Utom att det är mindre risk att någon dör, då.

Ny ryter Troberg ifrån om det hela. Jag gläds åt att läsa det. Det känns så rätt. Sluta larva sönder internet i mystiska försök att skydda det, liksom.

Magnihasa har en poäng i att media ger dem för stor uppmärksamhet. Och kanske borde jag inte skriva det här inlägget. Men yttrandefrihet, liksom. Tänk er för, tack.