Lina frågade om nån ville följa med och träna magmusklerna på kvällen. Jag hade inga argument mot. Fast jag ville. Men det är en del av kroppen jag liksom tänkt träna, så vad ska man göra?

Enda grejen mot var att jag var tvungen att befinna mig på ett gym. JAG på ett GYM? Ja, ni hör ju. Det är ju hundbitet. Men nu skulle vi ju inte greja med läskiga maskiner, bara ligga på mattor i en ring och göra som en snäll kille sa. Ja, ok då.

Jag överlevde, fast det var nästan omöjligt att göra de där övningarna SÅDÄR LÄNGE som man skulle! Jag tyckte liksom att “nu har jag gjort rörelsen på det sätt du bad om, så nu är jag klar för nästa, ok?” Det är ju så all annan träning jag sysslar med funkar! Förutom cykling och jogging då. Där gäller det att tänka på något annat medan man gör det man ska. Eller hålla takten. Det kan man också göra. Det kan man behöva göra ibland, faktiskt.

Jaja, vi får se hur det går att rida imorrn. Beroende på hur det går KANSKE jag gör om det här. Vi får verkligen se.

Det var skönt att Linda också var där som inte heller gillar att vara på ett gym. Då var man inte ensam om att känna “ta bort mig, ta bort mig nu!” i alla fall. =)