Jag har inte druckit sånt här denna vecka…

Någon har varit och läst “Dagen utan kaffe” enligt statistiken. det är ju lite kul att det skedde just nu när jag åter försöker hålla uppe. Jag har inte druckit kaffe sedan i söndags, och behovet minskar onekligen. 2 koppar te per dag har jag druckit “istället”. Och lite mer dricka. Det går ganska bra, det här.

I söndags var jag bara så sjukt osugen på kaffe. Det var kallt kaffe i min mugg och jag ville inte göra nytt. Så jag drack inget. Sedan blev jag trött och sov nästan hela dagen…

När jag ändå hade avvarat så mycket kaffe tyckte jag att jag kunde fortsätta. Blondinbella har ju slutat, men jag tänkte att helg-kaffe är annat än vecko-kaffe. Vecko-kaffe är automatkaffe. Automatkaffe är nästan inte värt att kallas kaffe. Det verkar inte gå att göra bra kaffe automatiskt.

Vi får se hur länge detta håller i sig. Det blir nog någon kopp i helgen eftersom jag ska på tävling med pappa.