Det är Kjula nu i helgen IGEN!

Just nu har jag lite ont i halsen och vill inte. Men det brukar ju ge sig.

Det är lite synd att det verkligen ska gå åt HELA helgen, för även om det är roligt att vara där så är det mindre kul att behöva vänta två veckor mellan helger då man får göra något man själv vill. Inte för att jag har något speciellt i åtanke, utom att Jonas ville umgås, och jag vet att det är omöjligt att kombinera fester eller umgänge med folk som INTE åker till Kjula med just Kjula.

Kjula äter upp hela helgen, och sen sover man trött och glad på söndagen och så är det måndag igen.

Nästa helg har jag typ sagt att jag ska åka till Stockholm, men nu när jag skulle kolla så det inte krockar så såg jag att då missar jag Västerås kulturnatt.

Tänk att allting alltid måste krocka också. Jag är lite ambivalent nu. Vet inte alls vad jag vill göra.

Jag är trött, för det blev ju sent igår och inget kaffe. Träningsverk har man och det blir sent idag med. Sedan är det fredag.

Jag vill sova!

Men det är en bra dag och solen har strålat hela dagen, så alltför dumt är det inte. Nu ska jag göra mig lite Te.