I förrgår hade jag fuskdag. Igår var jag superseriös… typ.

Fläskkött är skitgott att grilla

I förrgår hade nämligen jag, Simon och Feffe lust att grilla. Och det tar ju som bekant tid, så om man ska göra det efter jobbet med handling och allt annat som tar tid, då är det ju nödvändigt att för-äta, i sann Backman-stil. Pojkarna visste inte om detta, men jag lärde dem. Vi åt typ ett paket korv medan vi grillade. Ja, jag vet, det räcker inte egentligen, men vi hade ju öl också… Är det ok då?

Antalet förtärda kcalorier den dagen uppgick väl mot runt 4000 eftersom jag dessutom åt pannkaka med sylt och grädde till lunch. Jag var tvungen. De var kvar sedan i torsdags. Det var inte mitt fel. *host*

Igår råkade jag äta en extra tacos. Det var nog inte så farligt egentligen, för jag skippade osten.

Så vad gör man när man träffar trevliga turfare på väg hem och sedan inser att man är för sömnig för att programmera och alltså inte kan hålla på med zumba på kvällen också utan behöver sova?

Jag ser ut såhär när jag kör zumba. Lovar. 😉

Man skuttar på morgonen förstås!

Den där robotkvinnan i wii-zumba är lite för hurtig för min smak, men jag höll ganska jämna steg med henne… ett tag. Fem minuter in undrade jag varför jag inte var svettig än och började tänka att jag kanske har så bra kondis nu så att jag kan köra zumba utan att svettas. *host* Jag vet inte riktigt hur jag tänkte där.

Mot slutet av passet rann det svett överallt, i vanlig ordning. Det var såpass så att jag undrade om jag skulle pajja kontrollen. Den verkar dock fortfarande hel, vilket är tur, för just nu känns zumba på morgonen som en ypperlig idé.

Vi får väl se vad jag tycker lite senare…