Denna vecka tenderar att vara lite för bra.

I måndags hade vi supertrevlig grillning och rolig filmtittning därefter. 21 Jump Street var det vi såg när jag ansåg att det var läge för ryggläge i soffa med bra film till. Ganska gullig, och jag skrattade en del, kan jag säga.

Igår var det Dreamhack-planering. För dit ska jag såklart. Jag, Larsa och Per planerade därför inför den eminenta resan. Planeringen bestod väl mest i att boka en hyrbil och bestämma att vi hämtar upp allas grejer på fredag och åker så tidigt vi orkar på lördag. Därefter Tacos. Mums. Nämnde jag att vi hade supertrevligt både före, under och efter planeringen?

Idag shoppade jag och Per en One Piece till mig, för det behöver man tydligen ha en. Och varför inte, liksom. =) det blev lite annat shoppande också, och så råkade vi gå förbi Chantal’s där Tiap jobbar. På något mystiskt sätt kom vi därifrån med en massa mat, så jag bestämde mig för att picknicka på vägen hem. Det ligger en så bra gräsmatta på Gidde där det finns en zon och allt. Nu ägde jag redan den turf-zonen, så jag behövde inte köra dit. Inte egentligen. Men jag gjorde det i alla fall.

Imorrn är det avslutning med ridgruppen och på fredag blir det förberedelser för Dreamhack. Sedan blir det ju Dreamhack. Är det inte någon form av lag på att man har minst en dålig dag per vecka? Jag hoppas inte det, för i så fall planerar jag att bryta mot den lagen…