Det känns som att mina Flattr-inkomster dalar nu för tiden, men det tror jag inte att de gör. Det är nog mer det att jag ger bort mer än vad jag får. Men så kan det vara ibland. Man kan inte vara internet’s mest älskade lilla blomma hela tiden.

Här kommer de mest uppskattade grejerna denna månad;

Thing:Clicks:Revenue:
Vidde on Flattr3€0.58
Flattr för Februari – inga stordåd, inga stora pengar3€0.56
Sanningen som jag ser den5€0.55
Flattr för Mars3€0.52
Vågen ljuger!2€0.48
MohVi – 04:1 – Ohyfsade goblins och annat2€0.48
Let’s Play the Sims 3 with Vidde – 1:5 – China 2€0.48

Vad ska man dra för slutsats av det här då? Det är mer uppskattat att jag finns på Flattr, och berättar hur mycket jag fått på Flattr än att jag faktiskt har en blogg? Sedan gillar ni när jag förnekar min reella vikt, tydligen. Eller?

Ja, eftersom det är så uppskattat att bara inneha ett Flattr-konto och berätta om det, varför gör inte du det? Det är gratis att skaffa, faktiskt! Seså. Gå till Flattr, skaffa ett konto, och rapportera till mig! Behöver du hjälp med att lägga in knappar på dina grejer kan jag svara på frågor också! Och du, det går att skaffa konto genom att logga in med Facebook eller Twitter, så du behöver inte anstränga dig ett dugg.

Denna månad blev det €4.12 in till mig och därmed €3.72 överfört till medel (10% av mina erhållna slantar som ännu inte plockats ut). Det ger återigen €21.24 i medel, vilket skulle behöva betyda att jag ger bort €4 denna månad (beloppet ska ju delas med 5 har jag bestämt). Men det går inte att välja 4, så det blir €5 till er att dela på denna månad också!