Jag kom upp i över €20 på funds-sidan på Flattr med den senaste inkomsten på hela €4.56. För att jag fick €5 extra på ett oväntat sätt strax innan. Jag är snäll. Jag ger bort det. €20 betyder egentligen €4, men Flattr vill inte kännas vid något steg mellan €3 och €5, så jag tänker att denna månad avrundar jag uppåt. Det kommer troligen reglera sig självt vad det lider.

Men det betyder också att mina flattringar är lite mer värda denna månad! Så skynda er att flattra någon av mina saker! Varför inte detta inlägg till exempel? Kom ihåg att skriva en kommentar med ditt Flattr-id om du valt att vara anonym på flattr.

Alla som flattrar mig får profilen flattrad. Förresten, alla som ens följer mig med den nya sociala funktionen får profilen flattrad! När jag ändå är inne och tittar på din profil är risken överhängande att jag flattrar någon av dina saker också, om jag hittar något jag gillar. Flattringar vid flera tillfällen i månaden gör att jag går in och tittar flera gånger. Sharing is caring och det som goes around, ni vet. =)

Här är rapporten för de mest uppskattade sakerna denna månad.

 

Thing:Clicks:Revenue:
Dagens outfit: vägra inse sin ålder3€1.43
MohVi – 02:5 – hur man hittar rätt hål2€0.43
My first thoughts on Flattr2€0.38
Off to the stables!1€0.34
MohVi – 02:7 – per flåsar och vidde skriker1€0.34
MohVi – 02:6 – Hellovator1€0.34
It’s my Birthday!1€0.34
Yes, I did it 1€0.34
Turn the lights off 1€0.34
Sanningen som jag ser den4€0.33

Jag undrar om jag ska börja modeblogga nu? Eller var det just det att jag inte vill bete mig som den tant jag envisas med att säga mig vara hela tiden som gjorde att folk uppskattade det inlägget mest? You tell me!

MohVi-flattringarna är lite kul! Det var lite av ett experiment från min sida då det verkade så himla poppis att dela ut filmer på YouTube som spelats in medan man spelat spel. Problemet är bara att det tar längre tid att producera filmen än att faktiskt spela spelet…

På Lwani.se finns en undersökning där det efterfrågas vilka spel som bör spelas framöver. Det KAN hända att jag lyssnar! Men det måste vara roliga spel i så fall… 😉

EDIT: rubriken ska ju vara April. Det är Maj nu. Vi har inte fått Flattr för Maj än. 🙂