Vågar är i sanning osäkra instrument. Idag visar vågen 3 kilo mindre än igår vid samma tid före frukost. Appen jag har tankat (Noomheter den) säger att idag ska jag väga mig, mäta min midja (90 cm… jag tror måttbanden också är fel) och berätta vad jag åt till frukost. Sen blir det ridning på kvällen. Det skulle jag ju gjort i alla fall, men idag får jag poäng för det. 🙂

Så för att kunna mata in frukost har jag… ätit frukost! Det händer inte varje dag, men det går lättare när Überdarling är här. Då kommer jag nämligen upp ur sängen innan jag behöver springa till jobbet. Synd att han måste åka hem.

Jag har inte lust att göra bloggen till någon form av viktminskningsdagbok, men just nu är det inte mycket annat som snurrar i skallen på mig. Utom att jag återigen har svårt att hitta andningshålen i kalendern, och saker jag tänkt göra på fritiden blir inte av, för när man har någon dag ledigt är det så lätt hänt att man ägnar sig åt ingenting eftersom man inte får göra det annars.

Nästa oplanerade fritid längre än någon timme då man är trött efter jobbet: onsdag. Då kommer jag vara väldigt sugen på just ingenting igen…

Idealiserad plats?

Jag är inte så bra på att sova ordentligt. Men jag är inte så bra på att sitta uppe på nätterna och lära mig saker för jobbet eller annat som kan hjälpa mig på den fronten. Jo, för jag blir så inibasken TRÖTT efter att jag tagit mig hem från arbetet, lagat mat och ätit. Somliga dagar orkar jag ta mig så långt i proceduren att jag har städat eller betalt räkningar eller annat som behövs göras kring hemmet också.

Kommer man orka vara vaken mer om man tränar mer? Jag har upptäckt att jag cyklar en mil om dagen ungefär. När jag inte turfar på vägen. När man tränar mer går ju dagen åt ännu fortare? Eller hur fungerar det egentligen?

I Ritsem hade jag ingen resväg alls. Och inget internet eller vänner som distraherade. Dem klämde jag in på de 3-5 dagar jag var ledig emellan arbetsturerna. I Ritsem tog jag en timmes promenad varje kväll innan jag la mig (runt 21:00 om jag minns rätt). Jag fick massor programmerat på den tiden. Så kanske ska man sätta igång wamp på datorn och stänga av internet?