Jag har gnällt så mycket så jag tänkte att jag måste väl påpeka att det är något bättre just nu.

Jag lyckades bara köpa två julklappar i förmiddags eftersom jag kom sent iväg och verkligen, verkligen inte gillar att shoppa. Det är sånt som får mig att säga så ofta att jag inte är tjej. Tjejer gillar shopping har jag hört.

Jag tycker att det är svårt att hitta i affärer och de har alltid en miljon spotlights som lyser på en så att man kokar bort. I en affär hade jag till och med hittat vad jag skulle ha, men pallade inte att stå och vänta bakom en kvinna som skulle ha än det ena och än det andra och expediten bakom den enda kassan glömde bort vad hon höll på med ideligen och visste inte vilken ordning det var bäst att slå in varorna. Så jag ställde tillbaka och gick till en annan affär. Ha!

Jag var allmänt missnöjd med hela outingen, vilken genererade noll visuella kontakter med hästböcker trots att jag finkammade två bokaffärer efter dylikt. Hur är det ens möjligt, liksom?

Sen kom jag till jobbet och uttryckte mitt missnöje. Oroade mig för att dra ner stämningen. Men mitt humör höjdes i alla fall, så det kan inte ha vart så farligt.

Sen jobbade jag kväll, och jag får nog säga att jag inte helt ogillar det konceptet. Även fast det innebär att jag inte kan prata med älsklingen efter jobbet, för han sover innan jag går hem.

Kanske är Sara skyldig till humörhöjning. Hon ringde och berättade om sin förlossning och så. Jag är avundsjuk, men så glad för hennes skull. Och tacksam för att jag har en vän som berättar om sånt där.

Nu har jag städat lite på köket som random.org ville. Jag kan! Jag gillar den känslan. Jag har massor med idéer till hemsidor också. Jag kan det med, minsann.

Nu ska jag se till att sova lite mer än jag gjorde inatt. Här är en bild på min lampa också. Bara för att det ska vara en bild.

image?

Woah, wordpress-appen är tydligen awesome nu. Jag kan skriva härunder och grejs!