Ingen reiki och ingen jul

Här sitter jag och är ledsen över att jag inte fick någon reiki idag. Tiden hade ändrats via ett sms igår, som jag inte fått. Det funkade helt enkelt inte med maten att sitta en timme och vänta. Då hade jag velat äta innan jag åkte.

Eftersom ”det är mycket med jobbet” idag hade jag verkligen behövt. KLarade inte alls av helt vanliga situationer idag utan smärta både i mage och bröst.

Sedan fick jag känslor om att jag inte ens klarar av att gå i nån form av terapi. Inte ens det klarar jag. Pojkvännen säger att det inte är mitt fel, och det kanske det inte är. På ett sätt vann jag över migsjälv eftersom jag sa nej till att sitta i en bil och frysa en timme utan mat och åkte hem istället. I normala fall går jag bara med på allt och känner mig som ett offer.

Nu tänkte jag skriva ett bittert inlägg till om hur mycket jag mår dåligt över att det är jul och vilka skuldkänslor jag får över att inte ha köpt saker till alla.

Jag tänkte att jag söker på ”jul” på Google och ser om jag inte kan få en illustrerande bild… Här är resultatet.

Flattr this!

2 reaktioner till “Ingen reiki och ingen jul”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Mjää, en tid kan inte ändras bara för att ena parten skickar ett sms. Det behöver åtminstone kollas att den nya tiden funkar, det behöver återkopplas och göras klart innan man kan säga att tiden har ändrats. Skulle min nageltant ändra tiden vilket händer ibland, så ringer hon eller messar, jag säger ja eller nej eller kommer med ett eget förslag, och så återkopplar hon och sen återkopplar jag. SEN är tiden ändrad, inte förr.

    Kom inte och säg att att DU inte klarar av att gå i terapi när en annan människa inte klarar av att kommunicera ordentligt. Det är det minsta du som lite mindre stabil person kan kräva av någon som ska hjälpa dig.

    Klart att det känns visset att det inte funkade och att sessionen inte blev av. Det är dock inte detsamma som att det är fel på dig eller att du är dålig. För det är du ju inte.

    Och kom ihåg att för de allra flesta människorna i din närhet (nu vet jag inte hur många av dem du skulle vilja ge pryttlar till) så är det en bättre present att du släpper skulden och mår bra istället för att du väljer att må dåligt. Vi är många som tror på dig, och som vet att du är en underbaring. Ledsen, men det finns inget du kan göra för att vi ska sluta veta det. Så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.