Här sitter jag och är ledsen över att jag inte fick någon reiki idag. Tiden hade ändrats via ett sms igår, som jag inte fått. Det funkade helt enkelt inte med maten att sitta en timme och vänta. Då hade jag velat äta innan jag åkte.

Eftersom “det är mycket med jobbet” idag hade jag verkligen behövt. KLarade inte alls av helt vanliga situationer idag utan smärta både i mage och bröst.

Sedan fick jag känslor om att jag inte ens klarar av att gå i nån form av terapi. Inte ens det klarar jag. Pojkvännen säger att det inte är mitt fel, och det kanske det inte är. På ett sätt vann jag över migsjälv eftersom jag sa nej till att sitta i en bil och frysa en timme utan mat och åkte hem istället. I normala fall går jag bara med på allt och känner mig som ett offer.

Nu tänkte jag skriva ett bittert inlägg till om hur mycket jag mår dåligt över att det är jul och vilka skuldkänslor jag får över att inte ha köpt saker till alla.

Jag tänkte att jag söker på “jul” på Google och ser om jag inte kan få en illustrerande bild… Här är resultatet.