image?

Snart är det julafton, och det kommer bli mysigt som vanligt. Fick hem beställda julklappar idag. Ica blev glad att jag hämtade paketet så de fick plats med nya. Mycket folk som beställer på internet kan jag tänka mig… Det är ju inget kul att köttvärldsshoppa!

Ikväll ska jag packa och imorgon kommer pappa över med laxen till jobbet så att jag kan ta hem den till mamma.

image

har fått massage idag och kommer sova gott inatt!

?

Sedan är det bara att åka hem då. Reiki är inbokat när jag är tillbaka i stan igen. Allt löser sig tydligen.

Jag har haft mantra “det är inte mitt problem” igår och idag. Det lugnar magen kan jag säga. Speciellt om man inte kan påverka sakerna som inte drabbar en speciellt om de går åt skogen. Jag behöver ju faktiskt inte lösa allas problem i hela världen!