Häromdagen fick jag Loopias nyhetsbrev för återförsäljare fullt med en massa godis. Bland annat har Loopia utlyst en tävling vid namn “Årets Webbkomet:

Årets webbkomet tilldelas ett webbprojekt i Sverige som under året gjort något betydande för Internets utveckling.

Vinnaren utses av en jury bestående av Danny Aerts VD på .SE, Niklas ”Nikkelin” Lindqvist från Reco och Carnaby, Rebecka Lindhe grundare av garantikoll.se, Internetentreprenören Jonas Lejon samt Loopias kontorschef Jimmie Eriksson.

Känner du till eller driver ett projekt som är värt titeln ”Året webbkomet”? Skicka in din nominering nu!

Vem som helst kan nominera ett projekt genom att fylla i formuläret här, efter granskning publiceras det sedan här. Nomineringen pågår under perioden 2011-09-01 – 2011-10-31. Därefter tar juryns arbete vid, och vinnaren presenteras 7/12.

Länkarna i citatet går till ett javascript på sidan och fungerar inte här. Gå direkt till webbkomet.se om du vill nominera!

Jag skyndade mig naturligtvis att nominera Flattr, eftersom de är otroligt jättebäst. 😉

Igår kom jag på att jag inte vet om Storybook.se och omåttligt populära Oseriös.net kanske skulle platsa. Åtminstone den senare är det ju full fart på. Vad tycker ni? Jag tror inte jag kommer att nominera mina egna projekt, så om du tycker att de bör nomineras, go ahead!