Bussteknik.se i nuläget

Det är jag det. Jag har spenderat förmiddagen med David och hjälpt honom få upp en hemsida på bussteknik.se. Jag tycker det blev väldigt fint trots att sidan är gjord på så kort tid. WordPress är ett himla bra system för att enkelt lägga upp webbsidor, och då är det ju bara att utnyttja det!

Det mesta på sidan är upplagt så att jag kunde visa hur man hanterar WordPress och hur enkelt det faktiskt kan vara. Självklart finns det himla många knappar att trycka på och man glömmer ju nya saker i ungefär samma takt som man får höra om dem. Det är bara så mänskliga hjärnan fungerar, så det gäller att upprepa procedurerna ett tag så att hjärnan får mata in dem i långtidsminnet.

För mig känns WordPress-panelen lika enkel som till exempel Writer i OpenOffice. Hm, kanske det är ett dåligt exempel, men valfri programvara man använt under lång tid och tänker på som ett grundläggande verktyg då… Det fick mig att inse att jag har grejat med de här sakerna under väldigt lång tid. Då är det ju bra att jag har kommit på ett sätt att få nytta av det utöver alla dessa siter jag själv sprider runtomkring mig på internet… 😉