Åh, vad jag saknar buffande hästmular och all den där värmen. All den där farten och känslan när man kommer överens med hästen och allt liksom fungerar för några sekunder. Det är kaffets fel att jag kom på det, se:

Stockholmsjenna
@stockholmsjenna Chockad när man kommer ut till stallet och det redan var fodrat och klart. Då har man lite tid över för frukost #kaffe
Tweet

En del tweets tar med en till en plats man hade glömt, men känner allt för väl. En tom stallgång där det enda ljudet som hörs är ett ljudligt mumsande från alla hästar som nyss fått mat. Kaffet i köket som aldrig blir speciellt gott och som man knappt vågar dricka med rädsla för att bli kissnödig när man inte har tid.

Varför har jag inte tid med det där?

Jag måste skynda mig att bli rik så att dygnet kan delas upp i häst-del och dator-del istället för bara dator-del…