Precis när jag inte alls hade lyckats lägga ifrån mig telefonen igår ringde den. Det var underbara pojkvännen, och jag pladdrade glatt på om alla advokater jag hade fått hjälpa på jobbet i förrgår. Nämnde inga namn, såklart, men även om jag inte gör det är det inte lämpligt att skriva om det här på bloggen, och det var tydligt att jag behövde prata om det. Vissa dagar känns det som att jag inte alls kan klara av registry-grejer. Sedan tar jag allting, en sak i taget, kollar upp allting, och så plötsligt har jag tagit mig igenom det på ett sätt som gör att jag är säker på att jag gjort rätt. Det är ganska amazing av mig, tycker jag.

Nåja, det är tur att jag verkligen tagit ut sov-svängarna, men nästa vecka får jag nog bannlysa internet ur sängen igen. Fast det är ju så soft… Men nej. Allt går fortare att göra på stor-datorn, så jag borde verkligen göra det på stor-datorn och sen gå och lägga mig.

Nån gång snart måste jag nog öppna fler program på min stor-dator också. Den har haft semesterstängt på vissa pirat-fronter. Kanske måste jag öppna butiken igen snart.

Bwah, “måste”? Jag måste banne mig ingenting! Jag väljer själv vad jag gör på min fritid. Sedan kanske mitt samvete tvingar mig att välja att göra vissa saker… effekten utåt blir densamma, men effekten inåt gör milsvidda skillnader.

Här är en intressant mockapryl som jag hängde upp igår. Köpt av pappa och Tiap i Thailand och väldigt uppskattad av mig.

image