Jag har städat lite idag. Här är en punktlista med saker jag fann under städningen (bara för att punktlistor fungerar nu!).

  • Jag behöver inte köpa rökelse på 200 år (speciellt inte som att jag beställt från Lina också)
  • Jag har en gång skrivit kanske världens sämsta protokoll, med bästa övrigt-punkten; kladdkaka. Så kan det gå när Västerås LAN-förening har möte.
  • När det blir rent i ett rum hemma hos mig blir alla andra röriga
  • Jag tar verkligen aldrig undan efter mig
  • Jag borde lita på att Kungliga Biblioteket faktiskt sparar skrifter som är av intresse för mänskligheten. Jag behöver inte spara böcker jag inte själv är intresserade av.
  • Jag misstänker att kartongerna i min lägenhet förökar sig. Möjligen att de får små viktiga-papper-bebisar som sedan växer till kartonger när de blir stora. Det tar i alla fall aldrig slut!

Här är lite bilder på saker jag fick upp ur “looten” från mamma. Saker jag inte visste att jag saknade förrän jag tog upp dem…

image

Den här mattan har mormor vävt. Mormors mattor är bäst.

image

Rosen fick jag av Jerrys föräldrar en jul för länge sedan. Jag såg den i fönstret på stan med dem en gång, och Katriina köpte den åt mig när jag inte såg eller nån gång. Mycket uppskattad i alla fall.

image

Söta Jessica Alba som Max i Dark Angel. Nu får hon pryda min toa-dörr... =)

image

En sådan här låda tar evigheter att tömma, bara så ni vet. Den är inte tom än...

image

Det har blivit trasigt i glaset! =( Måste införskaffa nytt. Älskar den där affishen. Köpt i england. Torquay nånstans, tror jag. Fanns en affär med jättemycket indian-grejer där. KAN ha varit där jag hittade den här. Eller så var det nära Harrogate en helt annan gång. Minns ju inte alls!

image

Det syns inte, men jag har städat bort massa dött i fönstret. Och den där pallen ger ju mer blom-plats! Nu måste jag bara hitta fat till stackarna ute på balkongen.

image

Trött Vidde ska gå och lägga sig med en bok nu.