Den här bilden var random när jag la upp den på PPVastmanland. Nu vet jag inte vad den är!

Jag har funderat och funderat. Sedan har jag funderat lite till, men jag har kommit fram till precis ingenting. Vad ska man göra när man inte vet om en hemsida behövs, men inte används ändå, eller om det är så att den inte behövs och att det är orsaken till att den inte används. Den kanske är fruktansvärt dålig och maskulint designad (tror någon sa det någongång).

Eller så är en hemsida precis vad som behövs, men det är inte rätt sorts hemsida som lagts upp.

Eller så… ja, inte vet jag väl egentligen vad det kan vara. Det verkar som att bara jag skriver inlägg, och det vill jag sluta med. Jag har inte tillräckligt bra koll, och inte tillräckligt med tid. Om ingen använder den vill jag inte betala för den.

Lösning tack!