På söndag morgon åker jag till Gotland tillsammans med ett gäng andra glada pirater. Jag hoppas kunna sova lite på båten alternativt leva på pepp från omgivningen under söndagen för att kunna vara trevlig och gemytlig med andra människor på Gotland hela dagen. Båten går nämligen lite för tidigt för min smak.

Denna vecka har varit lite tankspridd samt att jag som jag nämnde tidigare har försökt sova så mycket som möjligt som förberedelse. Jag misstänker att vi inte kommer ägna oss åt skönhetssömn alltför mycket i Almedalen… 🙂

Anna menar på sin blogg att Almedalsveckan egentligen är en onödig nödvändighet men som säkert går att utnyttja till bra saker. Jag tror nog att det kan vara nyttigt att vara där. Hoppas jag i alla fall. Om man inte varit där får man om inte annat reda på vad alla andra politiker gör där, och det kan nog vara bra. Andra som dyker upp på Google verkar tycka att det är en bra grej.

Den här bilden dök upp på Google när jag sökte på “politiker”. Hämtad härifrån. Jag hoppas liksom att det inte är en bra illustration…

Här kan man tydligen skapa sig ett eget program, men vi har istället matat in intressanta saker i Google-kalendern och kommer använda den istället. Om jag hade ett vettigt program på telefonen skulle det vara ännu bättre, men den gnäller bara på dåligt med utrymme och ojjar sig över att ingenting fungerar. Tro det, när Desire tydligen är usel i den aspekten. Varför var det ingen som sa det innan jag gav dyra pengar för den? Nu är nästa års telefon-inköp ännu mer efterlängtat. Någon som vet hur man kan minska vad som sparas i kontakter? Behöver jag ta bort vänner på Facebook?

Ikväll ska jag packa inför helgen då min bästis från gymnasiet gifter sig, och därifrån åker jag nästan direkt till båten, så det blir till att packa allting ikväll och ha med mig imorrn. Hojta snarast om vad jag har glömt att ta med! Sista minuten-panik är den bästa motivatorn…