Nu har jag gått och lagt mig toktidigt nästan hela veckan. Man är ju fortfarande lite förvirrad på morgonkvisten, men det känns helt klart bättre. Nu harjag PoMS eller något, men det känns ändå som att meltdowns håller sig på avstånd.

I och för sig har jag hunnit nästan ingenting den här veckan, och min hjärna ville bara tänka kod i måndags, så jag glömde alldeles Almedalsmötet som borde ha varit, men jag tror det kommer gå bra ändå. Det är mer värt att jag är utvilad och har fått ur mig kodsnuttar klart, tror jag.

Min rutin denna vecka: kl 21 ringer min klocka, jag släpper allt, borstar tänderna och läser sedan bok i sängen. Internet är bannlyst ur sängen. När jag läst klart (ett kapitel läser jag, eller till klockan 22 om jag är pigg) skickar jag “Nattipuss” till pojkvännen på sms och sedan försöker jag sova med varierande resultat. Oftast är jag alldeles för uppe i varv, men då kör man en avslappningsövning, och om det inte heller fungerar får jag helt enkelt slå på nån fånig serie på mobilen. Denna vecka: South Park.

Resultatet är en Vidde som fungerar mycket bättre än tidigare. Vi får se hur det fungerar i längden i och med att jag som sagt nästan inte hinner med någonting av allt jag vill göra på kvällarna…