Sådär ja. En sak mindre att nojja över. Nu ska jag betala räkningar också. Jag är duktig, jag. Jag har minsann ordnat bort snubbeltråden och tagit bort disken också. Jag älskar att ha diskmaskin. Har jag sagt det förut?

Så nu får du gå och läsa det mycket intressanta protokollet! Det kanske ser tråkigt ut, men det kan vara värt att i alla fall skumma igenom vad styrelsen sitter och beslutar om så att man kan påverka bättre. Information är makt, vet du! 😉

De mest intressanta sakerna finns kanske i bilagorna. Om du inte orkar leta igenom allt har Leffe skrivit en jättebra bloggpost om intressanta beslut under mötet. Läs den i så fall! Och när du ändå är på hennes blogg kan du fortsätta med bloggposten om att tre pirater kan bestämma vad styrelsen ska prata om. I Piratpartiet vill vi ge medlemmarna makten. Det gäller bara att veta hur man gör för att utnyttja det!

Som en liten parentes apropå forumet funderar jag på min forum-avatar. Jag gillar den. Det där är jag. Även om det är fel hårfärg. Men jag har haft den länge nu. Borde jag byta ut den?