Igår byggde jag ihop denna höga möbel, som egentligen är två kvadratiska möbler från IKEA. Orsaken till att jag köpte två fyra-rutors var för att de kostade 199 kronor styck, medan 8 rutors kostade 599 kronor. Det blir ju mycket dyrare per ruta! Och mindre ommöblerbart till på köpet. Hur tänkte de där egentligen?

Jag hade den stora glädjen att få prata med min fina vän Sara medan jag byggde. Som jag saknar henne! Hon är nog unik i hela världen, och jag har förunnats att få lära känna henne! Det är smått fantastiskt, faktiskt.

Sedan hann jag fara och handla, äta kyckling och ta en tupplur innan Jonas dök upp. Var det inte idag han skulle komma? Tydligen inte. Han hjälpte mig med expedit nr 2, och sedan failade jag totalt med att visa Game of Thrones för oss. Det blev voyager istället, samt lite Vidde-panik. Den blev inte bättre av att jag nojjade över att jag panikade sist Jonas var över också. “Gud, vad du gnäller!”, sa han. Och det gjorde jag nog.

Imorse försökte jag lysa upp tillvaron med en lampa i nya möbeln, men det genererade snabbt en snubbeltråd. Kommer inte trådlös el snart?

På onsdag ska jag försöka bygga ihop en bokhylla också, så att jag får undan mer. Och sen “nån gång” får Sanna hjälpa mig att sätta upp min spegel, tror jag. Eller så ska jag ta mig i kragen och köpa en borr själv. Jag har apparaten, behöver bara själva borr-delen.