Kofta

Jag tänkte ta tag i ett helt annat blogginlägg jag snabbt gjort ett utkast på tidigare, och så fick jag syn på en länk som var inkastad ganska random under texten. ”Kofta: http://deisy.se.loopiadns.com/?p=63” hade jag skrivit för att uppenbarligen aldrig återvända. Förrän nu.

Och nu rycker det i stick-nerven. Nej, alltså inte nån nerv som ligger i kläm och orsakar stickningar, utan… eller jo, kanske precis så. Kort sagt blev jag sugen på att sticka igen. Trots att ett sånt där projekt är för stort för att någonsin bli klart. Jag klarar mössor, vantar och halsdukar (fast jag har aldrig gjort några vantar). De är lagom stora och hinner bli klara innan jag styr blicken mot något annat projekt.

Fast den där måste man ju göra längre i ärmarna. Möjligen ska man inte alls vänta håll på stickorna heller, men vända lite utmot händerna så att ärmarna blir hippie-aktigt utsvängda…

Nåja, det har jag nog inte tid med just nu. 🙂

Flattr this!

6 reaktioner till “Kofta”

 1. Pingback: Johanna Julén
 2. Men åh, kan du sticka? 😀 Hade jag vetat det så hade jag ju försökt beställa en massa projekt av dig i början av vintern. 😉

  Koftan är snygg iaf!

 3. Det är bara att börja, fortsätta tills man ledsnar och sedan låta det ligga till sig tills andan faller på igen. 🙂

  Läcker kofta, jag tror den skulle göra sig på dig. Do it! 😉

 4. Jag hoppas alla är med på att den skulle bli i en helt annan färg om jag gjorde den… =)

  Kanske ska ta och skapa mig ett UFO om jag hittar mina stickor och nåt lämpligt garn…

  Iofs tror jag att jag har något som jag skulle kunna använda till det nedre stycket där… Visste inte vad det skulle bli riktigt när jag började.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.