Jag tänkte ta tag i ett helt annat blogginlägg jag snabbt gjort ett utkast på tidigare, och så fick jag syn på en länk som var inkastad ganska random under texten. “Kofta: http://deisy.se.loopiadns.com/?p=63” hade jag skrivit för att uppenbarligen aldrig återvända. Förrän nu.

Och nu rycker det i stick-nerven. Nej, alltså inte nån nerv som ligger i kläm och orsakar stickningar, utan… eller jo, kanske precis så. Kort sagt blev jag sugen på att sticka igen. Trots att ett sånt där projekt är för stort för att någonsin bli klart. Jag klarar mössor, vantar och halsdukar (fast jag har aldrig gjort några vantar). De är lagom stora och hinner bli klara innan jag styr blicken mot något annat projekt.

Fast den där måste man ju göra längre i ärmarna. Möjligen ska man inte alls vänta håll på stickorna heller, men vända lite utmot händerna så att ärmarna blir hippie-aktigt utsvängda…

Nåja, det har jag nog inte tid med just nu. 🙂