… nu ska jag bara ställa i ordning allting!

Jag hade ett gäng underbara vänner och min fantastiska mor som hjälpte mig. Kirsi hade ordnat så att hennes karl ordnade med släp och mamma hade lagat någonting hon kallade gryta, men som alla andra kallade chili con carne som vi åt på ett nyihopsnickrat köksbord på papptallrikar. Fantastiskt gott och mättande.

Det gick ganska fort att få över allting och in i min lägenhet, så nu är det smått kaotiskt här, men inte alls så kaotiskt som jag föreställde mig. Vi behövde bara två vändor med släpet och fullastat i bilar, och på något magiskt vis fick vi över alla människorna också i en lagom takt.

När jag var säker på att det fanns sovplatser till alla som behövde sova i min lägenhet på natten gjorde vi spelkväll. Überdarling hade med sig BSG och Larsa dök upp och lurade i vissa personer (mest mig, tror jag) öl.

Det vart lite senare än jag tänkt, men det var grymt trevligt.

Vill tacka alla igen, och speciellt Daniel som bar mer än han skulle och hade med släpet så att allt kom över i en hast!

image

Min fina hall, som enligt Überdarling är som en grotta; ombonat. =)

bilvy

Det var en alldeles strålande dag att flytta på!

Prydnads-Sanna

Sanna ordnade med fina prydnader i fönstret... 😉

Cylon

Tänk om jag fattat att det var HAN som var den andra cylonen som jag skulle samarbeta med!

Suddigt

Vissa blev visst lite suddiga framåt kvällen...