Per tipsade mig om ett nytt spel. Eller egentligen tipsade han om videon där någon brittisk snubbe testar spelet, för han har en underbar accent och är sådär WTF-skön, vilket makes sence eftersom hans serie verkar heta WTF is ?

Själva spelet verkar sådär avslappnande. Ni vet, man sätter sig och grindar i tre evigheter och får en känsla av att man uträttat någonting när man egentligen inte kommit någonstans. Utöver det har de lagt en massa grejs från Spore till spelet så att man kan ändra på sina hjältar med en Spore-liknande editor. Sedan låser man så klart upp hjältar ju mer man lyckas spela så att man antagligen fastnar i jag-ska-bara-spela-tills-jag-får-en-till-känslan. Beroendeframkallande, med andra ord.

Jag tyckte att jag hörde att det finns multiplayer också, så troligen kommer detta spel hamna i min hylla. Det verkar, precis som sägs genom videorna (kolla på dem, det är kul!) vara en Diablo-klon, och jag är lite svag för dem, även om jag inte är så bra på dem. Enligt den sköna britten har de tagit det som var bra med Spore (byggandet) och tagit bort allt annat, och gjort ett bra spel. Fast det verkar som att vi bara får sätta på saker på våra monster, inte bygga deras armar och ben och så vidare.