Nu finns det en kort presentation av mig på tekniskt.se.

Snart kommer det inlägg där av mig också. Det är sådana inlägg som egentligen skulle kunnat ligga här, så jag kommer nog länka rätt friskt skulle jag tro.

Jag har ju min teknik-kategori här på bloggen som inte är helt och hållet tom, men den är väldigt rörig, ser jag nu. Och på tekniskt.se kanske det handlar mer om mjukvara och support.

Jag har ägnat mig lite åt att se över kategorierna här, och ja… Jag har ju inte direkt varit duktig i mitt kategoriserande. Jag började med att blogga på Blogspot, där det inte fanns kategorier, menväl taggar. Så Jag har strax över 900 inlägg som fortfarande inte kategoriserats alls, utan ligger och skräpar i “Uncategorized“. Sedan kom kategorier, och jag hade ingen aning om vad det var och kastade in kategorier på samma sätt som taggar.

Massvis med inlägg har typ 7 kategorier varav vissa bara har ett inlägg. Snurrigt.

Rubriken syftar till Mustafa i “Mustafas show”. Han brukade nämligen säga “Här kommer varsågod”. Vidde tyckte det var hejdlöst roligt.

Nu får Mustafa säga "SNART kommer: Varsågod!"