Idag vart jag omotiverat överstressad och arg mot eftermiddagen. I vanlig ordning fattade jag ingenting. Hade redan haft en massa PMS och tyckte att det hade gått över.

Jamen då är det ju dags för nästa grej. Och jag har kommit i ofas. Det brukade vara när månen försvunnit. Nu har det förskjutits. Attans, jag som tyckte att det var så förnurligt att kolla på himlen och veta.

(förnurligt var det konstigaste ordet idag btw. Stavas det verkligen sådär?)

Nu har jag i alla fall ont i magen och känner mig allmänt bedrövlig. Skitjobbigt att ha det varje månad, och nånting händer i kroppen som gör en lättretlig. Speciellt om man inte fått sin skönhetssömn.

Det är inte lätt att lägga möten på rätt tid och igår hade vi möte i partistyrelsen klockan 20:00-22:00, vilket verkligen inte funkar så bra för mig när jag måste gå upp strax efter 05:00. Men det ska ju hinnas hem om man slutar senare också. Nästa möte blir klockan 19, så det är lite bättre i alla fall.

Gnurf.

Om jag var orättvis mot någon idag ber jag om ursäkt. Kan mycket väl ha varit det. Eller bara dragit ner stämningen. Förlåt världen…

När jag kom hem toksomnade jag och vaknade för en stund sen. Nu är dygnet helfel. Vad gör man…?

Bilden hittade jag i min mapp på datorn och har nog haft där mycket länge. Tyckte den passade på något sätt. På fredag är det öl, och då kommer jag bli sådär snäll. Och motorsågen… ja… eh, den bara passar. Ok? =)