Stal bilden här av Hanna, som verkar ha full koll och oro över sina ord. Själv har jag ingen koll och oro över om jag överhuvudtaget kommer att hitta någon tid när jag har ro att skriva på min historia eller om jag bara kommer blogga om att jag inte hinner hela månaden. Det kan ju bli många ord det med, iofs, men jag tror inte det gills.

Häromdagen fick jag nåt mail som sa åt mig att gå in och göra inställningar. Jag hade inte tid just då, så jag dissade till senare. Senare har inte kommit ännu.

Idag kom ett nytt mail med många ord som meddelade att november, och det hela har börjat. Ja, jag vet. *mutter*

Egentligen borde jag nog vara på skype nu. Och äta. Styrelsemöte om en timme om jag inte minns helt fel.

Om jag var optimistiskt lagd skulle jag säga att jag skulle skriva lite efter. Men nu är jag realist, trött, hungrig och har inga förhoppningar om ett kort möte.

Inte med tanke på helgens inställda medlemsmöte.

Jag får nog se alla ord jag skriver över säg hundra i veckan som någon form av bonus…