Nu är mässan slut för i år och vi har åkt tillbaka till Västerås.

Det har varit en ovanligt bra mässa. Mycket tack vare besökarna, som var trevliga och nyfikna på våra tjänster, men också tack vare trevliga medarbetare, helt klockren monter och vår fina välanvända handbok som delades ut i montern.

Jag körde hem, vilket kanske inte var helt trafiksäkert eftersom alla var övertrötta och skämtade om duplokaniner, lampor och stolar. Jag vet, bara Loopianer kan få något sådant att bli kul! 😀

Här är lite bilder.

image

En inte helt ovanlig syn på mässan...


Loopias monter

Vår snygga monter


good stuff

Görbilligt erbjudande, godis, handbok och ÅF-häfte


Hitta Loopia

Bild tagen från ingången


Cool vagn

Att vi inte tog den här "vagnen" på vägen ut... 🙂

På Loopias blogg finns en film med Tony som visar vägen till montern också.

Nu ska jag packa och sen sova, för imorrn är jag tillbaka på supporten och efter det åker jag tillbaka till Stockholm igen för att umgås med pojkvännen igen. Jag sov hos honom under mässan vilket gav mig lite mer vila än vanligt under mässor. Det gjorde att jag kunde vara på topp alla tre dagarna. Guld värt. Och så dök han ju upp i kostym med en ros till mig efter första mässdagen. Var man inte på bra humör innan så blev man ju det då i alla händelser. 😀