Månadens Flattr – September

Nu har det gått en månad igen och jag kollar igenom vilka saker som gått bäst denna månad. Den här månaden består fem i topp bara av bloggposter. Eftersom alla ligger på samma blogg är det inte märkligt att just flattr-knappen på bloggen som helhet har gått bäst. Här är de blogginlägg jag skapat som människor velat skänka mest pengar för i September.

  1. Rösta efter eget huvud
  2. Runda galaxer och annat tokigt
  3. Rädsla och hysteri
  4. Hjälteinsats avklarad. Är du också en hjälte?
  5. Analysera – massa negativitet

Det är roligt att folk uppskattar att jag vill att de ska tänka själva och ger mest pengar för posten där jag uppmanar just till detta. Eller så börjar man tänka på ”Life of Brian” med Monty Python… 🙂

Flattr this!

En kommentar till “Månadens Flattr – September”

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.