Jag är säkert väldigt sent ute, eller så har jag redan läst om det och glömt det, men jag blev väldigt konfunderad när jag hittade en annons på facebook om en databas vid namn mongoDB.

Jag kan ju säga att det drog ögonen till sig, och en massa människor gillade. Nu är jag mitt i kaffekoppen, så jag har inte en chans att titta ordentligt på det. Men texten på hemsidan säger lixom “Det är en massa awesomeness här”. Vi får väl se senare om det bara är vad texten signalerar till en sömndrucken Vidde eller om det faktiskt är något värt att kika på.

Jag tenderar att gilla saker jag hittat på internet. Marknadsföringsnissar som vänder sig till min målgrupp (vilken det nu är) bör därför;

1. Använda internet
2. Annonsera på facebook
3. Använda namn på produkter som får mig att tro att det är nåt form av skämt.

Jag trodde nämligen det sistnämnda. Det var därför nödvändigt att klicka. Nu har jag skrivit ett blogginlägg också. En MASSA gratisreklam!

Apropå reklam borde du besöka mig på mässan i Älvsjö idag. Sista dagen på Eget företag-mässan. Vi har ett riktigt bra erbjudande för ett års webbhotell för dem som kommer dit…