Igår var det International Suit Up Day, och tydligen var jag jättetaskig som inte spred ordet i förväg. Vidde tog i alla fall på sig kavaj och svarta byxor dagen till ära. Någon kostym i den bemärkelsen har jag ju inte, men det kändes som att det dög rätt bra.

Viddes kamera blir bländad

Jag hörde även att en del rykten gör gällande att festligheterna som var i lördags var för att Loopia fyllde 30 år. Nog för att Loopia har funnits med sedan urminnes tider kan man tycka, men 10 år i branchen är faktiskt riktigt länge. I alla fall när man sysslar med webbhotell. Ifall någon skulle ha svårt att komma ihåg så har det hängts upp en jättestor peng:
image
Om någon fortfarande undrar har Loopia alltså fyllt 10 år.

Väl hemma igen ville jag spela wow. Det var vad min stackars hjärna kunde klara av just då. Vet ni hur mycket papper man måste gå igenom som registry-ansvarig? Men det gick ju inte, utan jag fick roa mig med att titta på en stapel som inte alls ville röra sig i den takt jag ville.
imageTur att man var välklädd i alla fall! Ikväll är det styrelsemöte och imorgon är det fredag. Inte för att det innebär något speciellt. Fredagen alltså…

Men i helgen ska jag se till att få lite me-time. Bara vara Vidde och komma ihåg vad det innebär. Det behövs med allt som hänt sen jag var ensam en hel dag senast! När det nu var…