Jag kom just ur duschen, och som alla vet så är det ett av de ställen där man får idéer och funderingar. Kanske för att man inte kan skriva ner dem direkt (Murphy’s fel i så fall) eller så är det för att man för en gångs skull tillåter sig att bara vara utan att underhålla sig med någonting annat än schampoolödder och vatten i öronen. Kan vara nog så skoj, men man tröttnar lite efter ett tag.

Saknas i duschen...

Nåväl, det jag kom fram till var att igår ville jag egentligen spela wow, men det gick ju helt bedrövligt.

Det hade kommit en patch, och det tog HELA natten att få in den. Jag vet inte om det var nedladdningen som tog tid eller om det var installationen, men långsamt gick det iaf.

Så jag tänkte att jag kunde skriva lite på Lwani.se. Men inspirationen till det var ungefär -587.

Nu är det morgon och jag har inte tid att skriva ens det här egentligen, men om jag hade haft det! Fram med kaffet, fram med tangentbordet, här ska skapas.

Är inte det ganska konstigt? Jag vet att när jag kommer till jobbet kommer den där evinnerliga tröttheten slå till och jag kommer att fräsa åt alla att det är morgon och jag har inte fått mitt kaffe än.

Eller så är det bara för att jag inte greppar simultanförmåga…

Igår gick iaf förvånansvärt bra med tanke på att jag, som inte jobbar med registry annars, tog över ansvaret. Det där är en sanning med modifikation, och det kan hända att jag skriver mer om det senare. Eller inte. Vi får se. Jag blir så dålig på att uppdatera bloggen vissa perioder när kreativiteten vill ta mer plats och min hjärna bestämmer att bloggen är meta.